Tekuća gnojiva

Zoberbac VP Calcio

VP Calcio

Aminokiseline djeluju kao nosač, te osiguravaju brzo i učinkovito usvajanje u biljku. Kalcij se olakšano transportira kroz biljku do plodova i tkiva koji ga trebaju. Omogućuje pravilan omjer N/Ca u biljnom tkivu. Njegova jedinstvena formula sa kiselim pH u potpunosti osigurava dostupnost kalcija. Za folijarnu primjenu, fertigaciju i pripremu hranjivih otopina.

Pakiranje: 1l, 5l, 25l

Sastav
L-aminokiseline 5%
Dušik (N) ukupni 5%
Dušik (N) organski 0,5%
Kalcijev oksid (CaO) 14%
Topiv u vodi 14%
Bor (B) 0,3%
Topiv u vodi 0,3%
pH 2%

Zoberbac VP Cooper

VP Cooper

Vital power copper je jedinstvena formulacija bakra (Cu) sa dodatnim ugljikohidratima i prirodnim antioksidansima koji pospješuju sistemičnost i usvajanje bakra.

Ne ostavlja residue ni mrlje na listovima, te je primjeren za upotrebu u integriranoj proizvodnji. Koristi se kao izvor bakra u vrijeme intenzivnog rasta i razvoja biljke, pojačane respiracije i fotosinteze. Ovim sredstvom omogućuje se povećanje mehanizma otpornosti biljke kroz indukciju biosinteze polifenola i fitoaleksina.

Preporuča se koristiti samostalno, bez miješanja sa drugim proizvodima. Poželjno aplicirati u jutarnjim ili večernjim satima.

Pakiranje: 1l, 5l

Sastav
Bakar (Cu) ukupni 5%
Topiv u vodi 5%

Zoberbac VP Phos

VP Phos

Obogaćen cinkom,organski fosfor nove generacije. Gnojivo je na bazi fosfata, kemijski kompleksiran sa organskim kiselinama, sa mnogo razmjena radikala štiteći fosfor u tlu, što ga čini 3 do 4 puta učinkovitijim od ostalih gnojiva.

Promjena humina donosi kapacitet sa deset puta većom količinom fluminskih kiselina, za razliku od ostalih organskih gnojiva koji sadrži malu količinu huminskih i fluminskih kiselina. Nova formula obogaćena je sa većim sadržajem organskih kiselina (humin, fluvinska i huminska kiselina) koja poboljšava brzinu i količinu dostupnog fosfora za rast i razvoj biljaka. Kontrola visoke kvalitete jamči homogenost formulacije. Zaštićena je sa 3 patenta. Poboljšava ukorijenjavanje, stimulira rast korijena koji se aktivira uz pomoć cinka, osigurava dodatke potrebne za dopuniti nedostatke izazvane nepovoljnim uvjetima sa brzim i visokim unosom fosfora.

Pakiranje: 1l, 5l, 20l

Sastav
Dušik (N) ukupni 7%
Fosfor (P2O5) 21%
Cink (Zn) 0,2%
Organske kiseline (Zn) 6,5%
pH 7,4%

Zoberbac Zoberaminol

Zoberaminol

Zoberaminol je formulacija visoke koncentracije za primjenu putem korijena i lista, sadrži visoku koncentraciju slobodnih L-aminokiselina, koje djeluju na stimulaciju rizogeneze, keliranje kationa, perkusora fitohormona.On pruža makronutrijente koji osiguravaju pravilnu prehranu i biostimulaciju biljaka.

Zoberaminol je potrebno upotrijebiti putem fertigacije i folijarnim putem. Kod sjemena upotrijebiti putem navodnjavanja (raspršivanje). Žućkasta tekućina, gustoća (pri 20˚C) – 1,12 e/mal, PH (pri 0,2% / 20˚C) – 5,5, formulacija: topivi koncentrat. Zoberaminol je kompatibilan sa većinom gnojiva i zaštitnim sredstvima.

Pakiranje: 1l, 5l, 25l

Sastav
Slobodne L-aminokiseline 7,26%, 8,16 PN
Aminokiseline ukupne 9%, 10 PN
Dušik (N) ukupni 5,85%, 6,58 PN
Oblik ureje 4,40%, 4,95 PN
Organski 1,34%, 1,50 PN
Alfa-aminski 1,13%, 1,27 PN
Fosfor (P2O5) 0,50%, 0,56 PN
Kalij K2O 0,10%, 0,11 PN
Organske tvari 18%, 20,16 PN

Gepavit Extra Humico

Gepavit

GEPAVIT EXTRA HUMICO je korektor tla koji sadrži huminske i fluminske kiseline dobivene ekstrakcijom selekcioniranog LEONARDITE ( HUMUSA ) visoke kvalitete proizvodnja zahtjeva visoku tehnologiju te rigoroznu kontrolu kvalitete sto omogućuje i garantira maksimalnu agronomsku učinkovitost. Posjeduje veoma uravnotežen odnos hminskih i fluminskih kiselina koji odgovara svim vrstama bilja poboljšava strukturu tla , regulira temperaturu tla i povećava vlažnost tla. Povećava izmijene iona tako da biljka mnogo brze upija aktive tvari iz tla. Utječući na pH faktor poboljšava djelovanje mikro organizama u tlu i tako povećava enzimatsku aktivnost. GEPAVIT EXTRA HUMICO se distribuira direktno na tlo pomiješan sa vodom na sve vrste biljaka od trenutka presađivanja do sazrijevanja ploda. Preporučuje se od 3 do 5 tretiranja i to od 15 do 20 litara /ha. GEPAVIT EXTRA HUMICO dolazi u kanistru od 6,25 kg.

Pakiranje: 5l

Sastav
Slobodna organska tvar 25%
Organska tvar u odnosu na suhu tvar 76%
Postotak organske tvari u odnosu na suhu tvar 74%
Dušik (N) organski u odnosu na suhu tvar 2,5%
Omjer C/N 15,2
Način ekstrakcije KOH

Rhizoactive Germinador

Rhizoactive Germinador

Rhizoactive Germinador aktivira proces klijanja i germintivni kapacitet sjemena te poboljšava klijavost. Preporuka za ratarstvo (pšenica,ječam,kukuruz...). Doza- 2L/1000 kg sjemena

Pakiranja: 5l

Sastav
L-aminokiseline 6%
Ukupni dušik 2%
Organski dušik 1%
Ph 5

MicroQuel Ziman

MicroQuel Ziman

Otopina Cinka + Mangan + Aminokiseline (aminoat)

Gnojivo biostimulativnog učinka koje povećava upotrebu mikronutrijenata i razvoj korijena. Preporuča se i nakon berbe. Ne miješa se s vrlo alkalnim otopinama, uljima ili bakrom. Doza - 0,3-0,4/100 lit vode

Pakiranje: 5l, 20l

Sastav
Ukupni dušik 2%
Organski dušik 2%
Mangan 4%
Cink 4%
Ph 4

Kuality

Kuality

Djelovanje: formulacija jako bogata kalijem. Potiče fotosintezu, poboljšava aktivnost i ubrzava formiranje i mobilizaciju biljnih šećera iz lišća u plodove.

Primjena: primjenjuje se folijarno. Doza: 2-3 l/ha

Pakiranje: 1l, 5l, 20l

Sastav
Kalij (K2O) 20%
Slobodne L aminokiseline 5,9%
Dušik (N) 0,8%
Organska tvar 6%

Zoberaminol Ecologico - Aminokiseline

Zoberaminol Ecologico - Aminokiseline

Djelovanje: Zoberaminol - Aminokiseline koje poboljšavaju kondiciju biljke, jačaju biljke, upotrebljavaju se kod mehaničkih oštećenja i u svim stresnim situacijama.

Primjena: Putem lista ili korijena. Doza: 2-3 l/ha folijarno.

Pakiranje: 1l, 5l, 25l

Sastav
Aminokiseline 21%
Dušik (N) ukupni 3,4%
Dušik (N) organski 3,4%

Microquel Amin B.Mo

Microquel Amin B.Mo

Koristi se za optimalizaciju cvatnje kod svih kultura.

Pakiranje: 5l

Sastav
Bor 9%
Molibden 0,1%
Aminokiseline 5%
Dušik 4%
Ph 7

Vital Power Scud

Vital Power Scud

Tekuće gnojivo koje se koristi kao repelent za odbijanje divljači (jelen, zec) i ptice. Gnojivo na bazi kalija koje sadrži polifenolne i silvinitne ekstrakte te neugodnim mirisom odbija divlje životinje.

Pakiranje: 5l

Sastav
K2O 10%
Polifenolni i silvinitni extrakti

FertiGlobal Foliarel

FertiGlobal Foliarel

Bor u tekućem obliku koji se koristi preventivno i kurativno. Sadrži Bor + etanolamin. Pospješuje oplodnju i zametanje plodova. Pospješuje sintezu proteina i lipida. Utječe na povećanje šečera i povečanje prinosa.

Pakiranje: 1l, 10l

Sastav
Bor 10,9%
Aminokiselina Etanolamin

Zoberbac VP Magnum

Zoberbac VP Magnum

Vital Power magnum je visoko učinkovito tekuce gnojivo sa biostimulatorom u sebi.

Pospješuje cvatnju i zametanje plodova.Opskrbljuje biljku sa svim makro i mikro elementima u fazi cvatnje i zametanje plodova.

L-Aminokiseline aktiviraju makro i mikro elemente te omogućuju njihovo brzo usvajanje i visoku učinkovitost.

Koristi se za sve poljoprivredne kulture i sve tipove zemljišta.

Primjena: folijarno u dozi 2-5 lit/ha, odnosno 5-10 lit/ha fertirigacijom.

Pakiranje: 1l, 25l

Sastav
Slobodne L aminokiseline 5,5%
Dušik (N) ukupni 0,75%
Organski dušik (N) 0,75%
Fosfor (P2O5) 15%
Kalijev oksid (K2O) 15%
pH 7%

Zoberbac VP Potasio

VP Potasio

Vital power potasio je NK hranjiva otopina bogata kalcijem, koji se lako apsorbira preko lista i korijena. Zahvaljujući kalirajućem sredstvu, može se primjeniti i sa lošijom kvaalitetom vode bez gubitka učinkovitosti.

Preporuča se upotreba pri sazrijevanju plodova kako bi se popravila kalibracija, kvaliteta, boja i sadržaj šećera.

Za folijarnu primjenu i fertigaciju. Tekuće NK gnojivo

Pakiranje: 5l

Sastav
Kalcijev oksid (CaO) topiv u vodi 33%
Dušik (N) ukupni 3%
Urea 3%
Kalirajuće sredstvo EDTA 1%
pH 7,4%

Zoberbac VP Reactor

VP Reactor

Korigira strukturu i fizička svojstva tala sa problemom zaslanjivanja i visokim udjelom natrija.

Vitala power reactor natrijeve ione u tlu zamjenjuje kalcijevim ionima i tako spriječava trajno vezivanje natrija na koloide tla (glinu i organsku tvar). Lignosulfonska kiselina ima visoki kapacitet za izmijenu kationa (CEC).

Također pozitivno utječe na razvoj mikroorganizma tla.

Pakiranje: 5l, 20l

Sastav
Kalcijev oksid (CaO) 12%
Topiv u vodi 12%
Kompleks kalcijevog oksida i lignosulfonske kiseline 6%