O nama

Vita Kemija

Tvrtka Vita Kemija d.o.o. sa sjedištem u Zadru dio je međunarodne mreže proizvođača i distributera gnojiva posljednje generacije. Grupaciju čine tvrtke; Siriac S.R.L, Galenich S.R.L, Zoberbac S.R.L, Fertinagro S.R.L i Solphochimica S.R.L. Pored vlastitih proizvoda, prodaje i robu drugih svjetskih proizvođača.

Poslujući na ovaj način, grupacija pokriva cjelokupnu paletu proizvoda gdje svatko može naći standardne, ali i najsuvremenije proizvode namijenjene poljoprivredi. Unutar te grupacije Vita Kemija d.o.o. je posljednja osnovana. Namjera je da u budućnosti samostalno započne sa proizvodnjom proizvoda na hrvatskom tržištu. Trenutno distribuiramo proizvode iz naših tvornica te proizvode naših partnera.

Uslužnost

Naš tim agronoma na raspolaganju kroz cijeli ciklus proizvodnje.

Jamčimo

Precizna gnojidba sa efikasnim proizvodima za najbolje prinose.

Kvaliteta

Naši proizvodi provjereno djeluju što jamče zadovoljni korisnici. Sa pouzdanjem očekujemo vrhunske rezultate.

Vita Kemija

Obratite se našem stručnom timu za najbolju ponudu!

Naš tim

Zašto Vita Kemija?

Grupacija je fokusirana na proizvode iz posljednje generacije gnojiva, iako kako je napomenuto, nudi i standardne proizvode. Specifičnost proizvoda posljednje generacije je da se koriste u malim količinama, što omogućava uštedu pri korištenju. Povoljniji su i za tlo te za biljku za koju se primjenjuju.

Stručnost

Uvijek na usluzi sa stručnim savjetima.

Kvaliteta

Široka paleta vrhunskih proizvoda.

Analiza

Precizna, optimalna i ekonomična preporuka gnojidbe.

Efikasnost

Smanjenje troškova i povećanje prinosa.

Vita Kemija